De Galícia a Barcelona i de Barcelona al món. Benvinguts a la xarcuteria-bodega-restaurant Sanabrés. Passin i gaudeixin del pernil extremeny de gla 100% ibèric Cárdeno, de la vedella gallega i d’hamburgueses de camell i cangur, zebra i estruç sud-africana, guanac peruà, wagyu japonès i bou normand.
El 'gastrotour' no acaba aquí, senyors. La bodega compta amb una excel·lent selecció de vins de tota la geografia peninsular que es poden consumir a taula per un llevataps de 6 euros i amb més de 400 whiskys, 250 ginebres, 80 roms i 50 vodkes d’arreu del món per fer-hi la copassa de després de l’àpat.
A la carta de l’establiment de la família González Vaquero, obert el 1974 i reformat el 2017, s’hi barregen els seus orígens gallecs (caldo gallec, lacón, pastís de Santiago i de larpeira) amb altres plats quotidians (ensaladilla russa, escudella barrejada, canelons, capipota), capricis gurmets (caviar rus de beluga) i quatre menús: el del dia (11 euros), l’executiu (18 euros), l’especial (25) i el de nit (13 euros); tot cuinat amb molta perícia per en Francesc, format a l’Escola d’Hoteleria de Manresa. Els clients són gent del barri, oficinistes i devots de la bona carn i del bon beure. Si la llei antitabac no existís, el Sanabrés seria sens dubte un lloc de cafè, copa i puro.